TJENESTER

Håvard Onsøyen skaper unike matopplevelser som gjennom skreddersydde løsninger innen catering, kurs, konseptutvikling og samarbeid.

Enten du ønsker catering til et event, inspirasjon gjennom foredrag, behøver hjelp til å utvikle en bærekraftig meny, eller ser etter et engasjerende reklamesamarbeid.

En kokk vurderer ferdige tallerkener med raffinert mat på et restaurantkjøkken.

CATERING & EVENT

Løft arrangementet med en matopplevelse av høyeste kvalitet og smakfulle menyer som passer perfekt til ditt arrangement.

Skreddersydde menyer

Bruk av kvalitetsråvarer

Fokus på simplisitet og smak

Håvard Onsøyen i konkurranse med hvit kokkeuniform, sort hansker, og en sølvske, tilbereder mat.

KURS & FOREDRAG

Lær av en Norgesmester i kokkekunst!

Kokkekurs for bedrifter og større grupper

Foredrag med fokus på lederskap, målbevissthet og veien fra kokk til Norgesmester og landslagskaptein

Konferansier - profesjonell ledelse av arrangementer

Gourmetmat med stekt kjøtt, grønnsakspuré, ravioli, karamellisert saus og pyntet med urter på en hvit tallerken.

Konseptutvikling & menyplanlegging

Fra idé til gjennomføring - unike konsepter som kombinerer smak, bærekraft og lønnsomhet.

Utvikling av menyer og konsepter for nyoppstartede bedrifter

Optimalisering av kjøkkenprosent

Bærekraftige løsninger og lokal forankring

Rådgivning innen matopplevelse, fokus på smak og formulering

Kokk Håvard Onsøyen iført hvit kokkejakke og høy kokkelue med Electrolux-logo.

REKLAMESAMARBEID

Samarbeid med produksjoner og merkevarer for inspirerende innhold, annonser og reklame.

Filminnspillinger

Sosiale medier